Uw huis verkopen.....

Het besluit is genomen: u wilt uw huis verkopen!

Dan wilt u graag een goed en onderbouwd advies: wat moet ik doen om de verkoop te bevorderen en is er wel vraag naar mijn woning? En niet onbelangrijk: wat gaat mijn huis opbrengen?

Nog niet zo lang geleden was er zelfs de vraag: “kunnen we ons huis wel verkopen”?

Een makelaar is in staat uw vragen te beantwoorden. Schneider Advies is die makelaar.

Elk huis is anders en vergt een eigen aanpak. Die begint met de opname en inmeten van de woning en het beoordelen van de staat van onderhoud. Ook de woonomgeving en het aktuele aanbod zijn belangrijke invloeden op de waarde. Voor appartementen geldt ook de aktieve houding van de Vereniging van Eigenaars.

Als alle informatie is verzameld leidt dat tot een advies en een verkoopstrategie. Dat is maatwerk en het is aan u om te beoordelen of het voor u passend is.

Maar dan begint het pas: bezichtigingen, serieuze belangstellenden, biedingen en voorwaarden, onderhandelingen, overeenkomst, oplevering en tot slot de notaris.Laat het u niet afschrikken!

Laat het over aan Schneider Advies. De makelaar die u begeleidt vanaf het eerste moment van kennismaking tot en met het afscheid bij de notaris! Nodig ons uit voor onderbouwd advies en deskundige begeleiding voor de verkoop van uw woning.