Beheer

Vanaf het moment van aanvang van onze werkzaamheden is een niet onbelangrijke taak geweest het beheren van onroerende zaken van derden.

Dit betreft in bescheiden mate woningen en kleinschalig bedrijfsmatig onroerend goed als winkelpanden en bedrijfshallen, waarbij verhuurders veelal zelf nog aktieve ondernemers zijn.

Dit beheer bestaat uit onderhouden van contacten met huurders en verhuurders in geval van wensen en klachten; het continueren van huurcontracten, dan wel bij beëindiging zoeken naar nieuwe huurders. Het faktureren en incasseren van de huur en afdragen van de ontvangen huur is een maandelijkse terugkerende aktiviteit.

Heeft u soms het gevoel dat uw verhuurd onroerend goed u te veel ‘ballast’ oplevert naast uw dagelijkse beslommeringen, maar anderzijds wilt u de baten toch niet missen. Komt u er te laat achter dat huurcontracten aflopen, tijdig aanzeggen van huurverhogingen worden vergeten en huurschulden oplopen, dan wordt het misschien tijd om eens vrijblijvend in gesprek te komen en een pasklare oplossing voor uw situatie aan te dragen.

Uw uitnodiging zie ik graag tegemoet,

P. Schneider