Beschrijving

Wegens de grote belangstelling zijn er vooralsnog geen bezichtigingen meer in te plannen. Via de mail kunt u uw interesse tonen. Uw reactie wordt bewaard voor eventuele afzeggingen. 

In de groene Julianalaan in de geliefde west-wijk gelegen wordt u dit  3- kamer appartement op 1e en 3e  verdieping met eigen separate houten berging op de begane grond te koop aangeboden .
Gelegen in de nabijheid van enkele dagwinkels, scholen, Sterrebos/Julianapark, het centrum is op fietsafstand. Het openbaar vervoer (bus en metro), alsook nabij de oprit naar A4 (Beneluxtunnel) en A20 liggen bijna om de hoek.

Indeling

Entree: stenen trap met portiek op 1e verdieping. 

Entree in gang met bordes en dubbele trap naar slaapetage. Meterkast voor electra ( 8 groepen, aardlek, slimme meter en aparte kast voor (slimme) gasmeter. Vanuit gang direct toegang naar de zonnige en ruime  woonkamer ( 10.63 x 3.54 ) met dubbele openslaande deuren aan de achterzijde naar het balkon ( 3.31 x 1.19). Voorzijde zicht op het groen van de uitlopers van het “sterrebos”. Binnengang met vaste kast met toegang tot toilet, deels betegeld met duo-bloc en de keuken ( 3.20 x 1.73) en met deur naar balkon. Keuken in rechte opstelling uitgevoerd in hoogglans wit v.v. apparatuur: vaatwasser, elek. oven, -5-pits gas koken vlakscherm afzuigkap, magnetron en wasmachine.  Gehele etage v.v. laminaat.

Eerste verdieping

Slaapetage gelegen op de derde verdieping:

Overloop met toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer; de CV-ketel ( AWB 1995) is geplaatst in het trapgat. Badkamer ( 3.21 x 1.21 0met 2e toilet (duobloc) geheel betegeld met decorradiator, wastafelmeubel en douche. Slaapkamer ( 2.75 x 1.91 ) met gedeelte dakkapel en grote slaapkamer ( 3.21 x 4.27) met dakkapel.
De gehele etage is voorzien van laminaat. Beglazing dakkapel is dubbel glas.

Balkon

Vanuit woonkamer met dubbele openslaande deuren aan de achterzijde toegang naar het balkon ( 3.31 x 1.19). Alsook vanuit de keuken.

Bijzonderheden

Bouwjaar:  1938. 
De woning maakt deel uit van een appartementencomplex met een professionele VvE beheerder. Maandelijkse bijdrage € 141,= (d.i. incl. aflossing gemeenschappelijke lening).
Er heeft groot onderhoud plaatsgevonden met behulp van een laagrentende lening van SVN, het complex is derhalve goed onderhouden. 
De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met deels isolatieglas. De zolder is geïsoleerd. 

Er is een ontwikkeling die mogelijk leidt tot start in 2022 van de bouw van een appartementencomplex  ''het stadsbad'' (op de plaats van het oude sportfondsenbad). Voor meer informatie zie "stadsbad.nl"

Kenmerken