Beschrijving

In de geliefde ‘groene’ Warande staat deze sfeervolle benedenwoning. Het is de beginwoning van een rij van markante jaren ’30 woningen staande op een riant perceel van 237m2 met voortuin en ruime achtertuin voorzien van een houten berging en achterom. De Warande biedt een heerlijke woonomgeving in de nabijheid van het groen van het Julianapark, dagwinkels in de Sint Liduinastraat dan wel het historisch centrum van Schiedam op loopafstand.

Indeling

Indeling:
Entrée in portaal overgaande in gang met trapkast, tevens meterkast (nieuwe groepenkast: 4-groepen, aardlek). Toegang naar badkamer en woonkamer.  Badkamer, betegeld met halfronde douchecabine, wastafel en decorradiator en duo-bloc. 

Woonkamer met deur naar keuken. Grote en lichte woonkamer (10.03 x 3.74) voorzien van originele kozijnen met glas-in-lood bovenlichten en paneeldeuren. De keuken (3.43 x 2.00) heeft een hoekopstelling en is v.v. een eenvoudige inrichting. Hier is ook de CV-ketel (Remeha Aventa 2012) geplaatst. Vanuit keuken toegang naar de achtertuin en doorgang naar de slaapkamer in de uitbouw. 

Slaapkamer (4.42 x 2.50) v.v. kunststof 2-kleurige raamkozijnen met verdiepte profielen en isolatieglas (geplaatst begin 2013) en dubbele openslaande deuren naar de tuin. 

De voortuin is ca. 5.50 meter breed en 6.00 meter diep en geeft ook toegang aan de bovenwoning. 
De achtertuin met achterom is ruim 16.50 meter diep en 6. 00 meter breed en is v.v. een houten berging (3.40 x 2.45) en veel groen ( vaste planten en fruitplanten/bomen).

Tuin

De voortuin is ca. 5.50 meter breed en 6.50 meter diep en geeft ook toegang aan de bovenwoning. De achtertuin is ruim 16.50 meter diep en ruim 6 meter breed en is v.v. een houten berging (3.40 x 2.40) en veel groen ( vaste planten en fruitplanten/bomen). De achtertuin heeft een achterom middels het naastgelegen afgesloten voetpad..

Bijzonderheden

Bouwjaar ca. 1929. Woonoppervlak 67 m2; voortuin ca. 30m2; achtertuin ca. 100m2. Inhoud 225m2. 
VvE is opgericht en ingeschreven bij de KvK. Een aantal zaken m.b.t. de VvE worden in gang gezet: bankrekening op naam van de VvE en een gemeenschappelijke opstalverzekering op naam van de VvE. 
Voorgevel gereinigd en gevoegd. 
Naast de woning is een ruim pad met afgesloten hek t.b.v. eigen achterom en uitpad voor naastgelegen woningen.

Kenmerken